Bliv Sponsor

Kære potentielle samarbejdspartner

På denne side, vil I kunne finde Jyderup Farmers sponsormateriale.

Med dette materiale ønsker vi at skabe kontakt til virksomheder, som kan se værdien i at samarbejde med de lokale idrætsforeninger.

Jyderup Farmers er en klub i konstant udvikling, og for at kunne følge med resten af Floorball-Danmark, der også er i rivende udvikling, søger vi samarbejdspartnere, der vil være med til at sikre at floorballsporten fortsætter sin udvikling i Jyderup by.

Vi ser samarbejdet med det lokale erhvervsliv som en mulighed for at udbrede kendskabet til sporten og som en forudsætning for at nå vores vision om at udvikle klubben yderligere. Vi ønsker kort sagt at have det bedste tilbud til børn,unge og voksne –vel at mærke et tilbud for alle uanset alder, køn og niveau. Sagt med andre ord, vi ønsker at være en klub hvor der er plads til alle.

Betragt indholdet i dette materiale som en inspiration til hvorledes et samarbejde mellem din virksomhed og Jyderup Farmers kan se ud. Har du andre ideer til hvordan et samarbejde kan skrues sammen kontakt venligst vores sponsoransvarlig